qombo

Analyse en Advies ICT Websites en Applicaties

Wij maken en onderhouden websites voor kleine en middelgrote bedrijven en verenigingen. Wij zorgen er voor dat uw organisatie profijt heeft van de mogelijkheden die een moderne website biedt. Wij nemen daarbij alle technische werkzaamheden van u over. Zo houdt u uw handen vrij voor waar het werkelijk om gaat.

Flexibel

Wij bouwen flexibele websites. Websites waarmee u makkelijk op nieuwe ontwikkelingen inspeelt. Toevoegen van teksten verloopt overzichtelijk en zonder gedoe.

Krachtige Controle

U kunt extra functies in uw website onderbrengen: uw ledenadministratie, een eigen elektronische nieuwsbrief, en meer ...

Responsief Design

Uw website is nu ook leesbaar in de trein, en op de bank in de huiskamer. Steeds meer mensen gebruiken smartphones en tablets om internet te bezoeken: ook voor hen oogt uw website goed.

Alle velden met een * zijn verplicht