Algemene Ledenvergadering 2020

Geplaatst door leden test
Categorieën: Ledenbijeenkomst
Hits: 281

De jaarlijkse ledenvergadering van onze vereniging, waar het bestuur verantwoording aflegt, en een goede gelegenheid voor onderling contact in een prettige omgeving.

Zaterdag 9 april wordt in Kontakt der Kontinenten (naast station Driebergen/Zeist) de ALV van De Vereniging gehouden.

Vanaf half 11 ontvangst met koffie en thee.
Om 11 uur starten we met de algemene ledenvergadering.
Voor een gevarieerde lunch wordt gezorgd. De lunch is een uitstekende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
Wij hebben twee sprekers, beiden zijn via de Adviesraad betrokken bij onze vereniging. Het thema van hun lezingen is “omgaan met mogelijkheden”.

Hebt u vragen voor de sprekers, dan kunt u deze indienen bij uw reservering .
Uw vragen worden vantevoren aan de sprekers voorgelegd.

Om 15.00 uur willen we afsluiten met een drankje en een hapje en wat napraten met elkaar.

Het bestuur stelt uw komst zeer op prijs. Ook uw partner is van harte welkom.

Wanneer u van plan bent om te komen, dan vragen wij u om hierboven één of meerdere plaatsen te reserveren voor de bijeenkomst.

Gaan

• Gravatar Paul Kleingeld